Канадска крадла потърсила погрешка бягство с полицейска кола

08:15, 26 окт 19 / Свят 25 2384 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Полицията в канадския град Уиндзор арестуваха крадла, която погрешка седнала в полицейска кола, обърквайки я със собствената, съобщи Windsorite.

Полицията била извикана от един магазин от аутлет веригата Windsor Crossings, който алармирал за появата в него на крадла. На местопроизшествието бил изпратен детектив в цивилно облекло. Той спрял край входа на магазини и останал в колата, която нямала опознавателни знаци, изчаквайки крадлата да излезе отвътре. Когато жената наистина изляза, тя отишла направо към полицейската кола и седнала на задната седалка. Детективът излязъл от колата, представил й се като служител от полицията и арестувал заподозряната заедно с откраднатото от нея.

35-годишната жена не за пръв извършвала престъпление. Обикновено тя се маскира с кърпа, която носи на главата си като хиджаб, а откраднатите вещи крие в детското столче , покрита с одеяло на задната седалка.

По-рано бе съобщено за английски крадец, който се самонаранил в село Брендън, графство Даръм. Въоръжен с тухла, той понечил да разбие шофьорското стъкло на паркирала кола, но тухлата отскочила и му размазала лицето.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама