Мая Манолова закрива кампанията си

06:50, 25 окт 19 25 2664 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Гражданският кандидат Мая Манолова ще закрие кампанията си за кмет на София със среща със служителите от Столичния автотранспорт, съобщиха от пресофиса на Манолова. Срещата ще се проведе от 11.00 часа в автобусен гараж „Дружба“ - ул. “Капитан Любен Кондаков” 7 (в близост до ТЕЦ-а).

Манолова обяви кандидатурата си за кмет в началото на септември, като подаде оставка от поста на омбудсман. Тя откри кампанията си със заявката, че ще прави искрена и честна предизборна кампания за хората и с конкретни и реалистични идеи за промяна в столицата.

Сред основните акценти в програмата ѝ се откроиха идеите за свързаност между кварталите, за повече места в детските градини и за справяне със задръстванията в София чрез изграждане на паркинги, довършване на Околовръстния път и изграждане на ринга през бул. „Т. Каблешков“. Тя заяви още и че ще отговаря лично за ремонтите в столицата.

"Ще покажем с моя екип, че можем да върнем столицата на гражданите, че те ще бъдат тези, които реално ще участват в обсъждането на важните теми и вземането на решения", посочи Манолова при откриването на кампанията си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама