Калоян Паргов: Гласуването в неделя ще гарантира една друга перспектива

15:51, 24 окт 19 25 2141 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Познавам много добре проблемите на селото, които досега не са решавани. Проблеми има с канализацията, парка, незаконните сметище, липсата на спортни площадки. Когато стана кмет ще работя и ще направя всичко възможно, за да ги решим", увери Илиян Игнатов, кандидат на БСП кмет на село Негован по време на среща, в която взеха участие лидерът на БСП – София и водач на листата Калоян Паргов и Милко Панов, кандидат за кмет на район „Нови Искър“, както и народният представител Димитър Данчев и кандидатът за общински съветник Десислава Димитрова.

Пред ТОПНОВИНИ - Калоян Паргов: Искам София да стане град, който дава добро качество на живот

"Гласуването в неделя ще гарантира началото за една друга перспектива. Защото ГЕРБ каквото и да са направили, вече буксуват. Налице е развитие в застой. И без ГЕРБ ще се строи метрото. И без ГЕРБ в управлението, ще продължим напред. И няма нищо драматично Йорданка Фандъкова да отиде в опозиция. Твърде много време управляваха и малко се самозабравиха", заяви Калоян Паргов.

"На 27-и нека направим правилния избор. Нека да гласуваме за промяната с номер 56. Ако допуснем още четири години бездействие и само да си говорим за канализация, за детски градини, за читалище. Не е нужно да пропуснем още един мандат, още четири години са много време. А проблемите в района, във всички села са едни и същи. Просто районът ни се е превърнал в разграден двор. А ако няма ограда, която да ти пази двора, всички ще минат през него", категоричен беше Милко Панов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама