Джамбазки: Част от кандидатите за кмет на София нямат представа от града

08:59, 24 окт 19 25 2115 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

България не воюва, а тук има бежанци от Афганистан, Ирак, Сирия. Трябва да бъдат върнати. Бежанските центрове трябва да бъдат премахнати. В никоя друга държава няма подобни центрове между блоковете, където играят деца и има майки с колички. Нека си го кажем - контингентът там не са ядрени физици. Това заяви в ефира на БНТ кандидатът за кмет на София от ВМРО Ангел Джамбазки.

И подчерта, че "у нас афганистанците извършват престъпления, което не може да се толерира. Джамбазки е против в София да има и три бежански центрове, единият от които в "Овча купел" - квартал с 80 000 души, а другият във "Враждебна"".

Той изказа отново и несъгласието си и с толерирането на ромите в столицата."Не е срамно да вземат да си намерят работа. Каква е разликата между нас и тях?", запита реторично кандидат-кметът.

Джамбазки упрекна своите съперници в изборната битка, че нямат конкретни предложения и дори не знаят за кой град са се кандидатирали. "Фандъкова не направи нищо 10 години за промяната", изказа мнението си евродепутатът.

В предизборната програма на Ангел Джамбазки е залегнал и приоритет за пускане на канализация в местата, на които няма. Той бе категоричен, че има сериозен екип, с който би работил, ако влезе на "Московска" 33.

"Такава група сме избрали, на които имената ще се чуват и ще се виждат", увери той.

"Реалистичната цифра е между 7-10 човека в Общинския съвет", добави Джамбазки.

"Ако не сме на втори тур, ще искаме политическо споразумение, което ще наложим за съвместна работа", обяви още кандидатът на ВМРО.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама