Директор на училище агитира в електронния дневник

20:11, 22 окт 19 25 2596 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Нова мода в предизборната надпревара. За агитация на родители в столицата чрез електронен дневник, съобщава bTV. Политически конкуренти се възмутиха как директор на училище, който е кандидат за общински съветник използва електронния дневник, за да агитира в своя полза:

"Обръщам се към вас с личната молба, ако прецените за разумно и правилно да ме подкрепите на 27 октомври при гласуването", пишело в съобщението.

Абсолютно недопустима агитация по време на предизборна кампания от страна на директор на училище”, заяви Иво Божков – кандидат за общински съветник.

Съобщението е написано от директора на столичното 119-то училище - Диян Стаматов, който обясни поведението си с липса на политически опит: „Да, това е грешка до толкова, до колкото има конкретно обръщение, но всеки родител трябва да знае каква е позицията на неговия директор”, заяви Диян Стаматов, кандидат за общински съветник.

11% биха гласували срещу стимул или по принуда

Щом разбрал, че е сбъркал, изтрил съобщението от електронния дневник:

„По-скоро го свалих, не съм се извинил на този етап, използвам случая, за да се извиня към тези родители, които съм засегнал с моите политически виждания”, обясни Стаматов.

От общинската избирателна комисия, обявиха, че не могат да се произнесат има ли нарушение, защото няма официално постъпил сигнал.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама