Снимки на деня 22 октомври 2019

13:40, 22 окт 19 / Денят в снимки 25 3779 Topnovini
Интронизация на новия император на Япония Нарухито - заедно с императрица Масако учасват в церемония в двореца в Токио.
1
Канадският премиер Джъстин Трюдо се целува със съпругата си Софи след победата на изборите в страната.
2
Сирийски бежанци-кюрди получават храна в бежански лагер в Иракски Кюрдистан. Хиляди бежанци пристигат от началото на операцията на Турция в Сирия.
3
Демонстрация на автономен дрон за атаки на южнокорейската оръжейна фирма TTC Defense по време на Междудародно изложение за отбрана в Инчеон, Южна Корея.
4
Подготовка за преместване на фара в Ютланд, Дания. Фарът ще бъде преместен заради ерозия на брега. За целта се използват ролкови релси.
5
Протестиращи изписват исканията си върху стена под думите "Слогани за революцията" по време на демонстрация срещу правителството в Бейрут, Ливан. Премиерът обяви серия от икономически мерки, приети в бюджет 2020.
6
Тестови полет на авиотаксито Volocopter 2X в Сингапур. Плановете се да бъде използван за вътрешноградски дестинации в бъдещето.
7
Хора на плажа Пунта Прима в Сант Луис в Менорка, Балеарските острови. Прогнозите са за дъжд и вятър в региона.
8
Стадо хуцулски коне в националния парк Агтелек, Унгария.
9
Женска маска от Римската империя, изложена на експозицията "Жените и мъжете от Древен Египет" в Египетския музей в Барселона.
10
Работници подреждат захарна тръстига в Мачхоуа, Индия, преди наближаващия празничен сезон. Захарната тръстика се използва за създаване на ритуални форми.
11

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани