Гражданите на най-новия квартал на Добрич подкрепиха Надежда Петкова и проектите ѝ

21:47, 20 окт 19 / ИЗБОРИ 2019 25 2611 Topnovini
1
2
3
4

Кандидатът за кмет от местна коалиция ГЕРБ (СДС) Надежда Петкова се ангажира с решаване на проблемите на най-новия квартал на Добрич, който се развива изключително динамично. Това сподели тя на среща с жителите на квартал „Гаази Баба“ и вилна зона „Лозята“, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Петкова подчерта необходимостта да се възложи изготвяне на Подробен устройствен план и при първа възможност да започне реална работа в района. Само част от сериозните проблеми на района, за които не се намира адекватно решение с години, са липса на комуникации, канализация (за част от територията), асфалт (освен основните улици), липсата на адекватно сметопочистване, на нормално осветление, на детски площадки, на зимно почистване, на полицейски контрол и много др. Достъпът с автомобили до част от имотите е почти невъзможен, а таксиметровите шофьори категорично отказват да обслужват района.

Надежда Петкова представи акценти от управленската си програма. Тя  припомни, че преди четири години досегашната общинска управа е получила в наследство гарантиран финансов ресурс от около 150 млн. лв., извън общинския бюджет.

28 млн. лв. от тях  са били за благоустрояване – улици, тротоари, осветление, междублокови пространства. „За да живеем по-добре! Но уви няма развитие, а точно обратното. Затова съм тук и предлагам интензивна работа. За да може при следваща наша среща вече да знаем, че работим интензивно по решаването на проблемите на квартала „Гаази Баба“ и вилната зона „Лозята“, заяви кандидатът за кмет.

 „Подкрепяме Надежда Петкова и сме част от листата ѝ, защото тя има качествата, за да намери възможностите и нужните средства за решаване на тези отлежали с години проблеми“. Това каза от името на бизнеса в Добрич, кандидатът за общински съветник от листата на ГЕРБ (СДС) Младен Матеев. Той добави, че ако не се амбицираме и обединим, изборът ще направят хора, които не се интересуват от средата, в която живеят.

"Аз не обещавам, аз работя“, категорична бе Надежда Петкова. След срещата с гражданите кандидатът за кмет на ГЕРБ (СДС) направи обход на района, за да се запознае отблизо с най-неотложните проблеми в „Гаази Баба“ и „Лозята“.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Анкета

Трябва ли повторно ВСС да подкрепи кандидатурата на Гешев за главен прокурор?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 158 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.