„Нощ на ансамблите 4“ със специален концерт в НДК

20:00, 20 окт 19 / Култура 25 2697 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Завладяващи български ритми, вихрени танци, пъстри фолклорни носии и повече от 150 професионални танцьори, музиканти и певци на една сцена, ще разпалят емоциите на ценителите на българския фолклор на 11 март 2020 г.

Спектакълът „Нощ на ансамблите 4“ с трите най-големи професионални ансамбъла у нас – ансамбъл „Филип Кутев“, „Тракия“ и „Пирин“ ще поднесат неповторимо изживяване за всички присъстващи в Зала 1 на НДК догодина.

С нова богата и разнообразна програма и след поредица изнесени спектакли през последните години (изигран e пред пълни зали вече над 10 пъти в София, Пловдив и Варна), „Нощ на ансамблите 4“ ще ни подари още по-вълнуващо и зрелищно изживяване. На 11 март догодина отново ще станем свидетели и ще се насладим на майсторството и професионализма на състави, съхранили традициите на българския фолклор през годините. В една единствена вечер ще се потопим в тяхната съкровищницата за повече от два часа, за да се заредим с неповторими емоции и положителна енергия.

Билетите за „Нощ на ансамблите 4“ на 11 март 2020 г. в зала 1 на НДК вече са в продажба в системата на Ticketportal.bg. Цената им е от 15 до 40 лв. според мястото в залата. Билети могат да се закупят още от Билетен център в НДК, касата на зала “Арена Армеец”, книжарници Booktrading и бензиностанции ОМВ в цялата страна.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама