Борислав Михайлов: Отдавна обмислях да си подам оставката (Обновена)

15:10, 18 окт 19 / Спорт 25 3123 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„14 години са доста дълго време, отдавна се замислих, че може да съм омръзнал на хората. Напоследък се случиха доста неща, които всяват много напрежение, не че аз съм виновен за това, но предпочетох с моята оставка да сваля това напрежение и моите колеги да работят спокойно“. Това каза президентът на БФС в оставка Борислав Михайлов.

Той обясни, че не се е виждал с министър-председателя Бойко Борисов. Разбрал е за исканата му оставка от медиите. Михайлов каза, че в деня на мача България-Англия се е срещнал само със спортния министър Красен Кралев. „Имаше много спекулации относно това дали Изпълкомът ще ми приеме оставката“, заяви той, като добави, че комитетът не може да гласува неговата оставка, след като лично я е подал.

Правителството поиска оставката на шефа на БФС Борислав Михайлов (ОБНОВЕНА)

Михайлов заяви, че най-вероятно и той е допускал грешки в управлението си. „Състоянието на българския футбол е общо понятие. БФС е регулатор. Футболът се прави по клубовете. Трябва да се разбере, защото който и да дойде на моето място няма да може да реагира на това, което се случва в клубовете“, заяви Михайлов. В неговото напускане той не вижда нищо странно и фатално. Според него цялата истерия около футболната среща е дошла от Англия. „На всички им е тъжно, че си тръгвам. Аз съм със смесени чувства“, заяви още Михайлов.

Боби Михайлов подаде оставка

„България няма черно тото. Който го казва да си поема отговорност“, каза той, като добави, че сигналите все повече намаляват, защото срещу това престъпление се работи. Относно слабите резултати на националния ни отбор, Михайлов каза, че няма вина. „Има си треньори, има си заплати, има си условия на играчите.“ Най-голямата си грешка я вижда в това, че е бил изключително добър към всички. Михайлов планира да се отдаде на почивка и риболов след напускането си от Съюза. Той не се чувства предаден, но никога не би се върнал като президент. В България никой не харесва успелите хора. Аз съм доста успял човек“, отбеляза Михайлов, като добави, че трябва да е обратното заради нещата, които е направил.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама