Рангел Марков: Ще работим за изграждане на център за личностно развитие на деца и градски стадион

11:59, 18 окт 19 25 2068 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кандидатът за кмет на район „Банкя“ от ГЕРБ /СДС/ Рангел Марков и кандидатът за общински съветник Анна Стойкова проведоха среща-дискусия с младите хора от Банкя.

На срещата присъстваха народният представител Евгени Будинов и председателят на МГЕРБ и заместник-министър на външните работи Георг Георгиев.

Рангел Марков приветства присъстващите и сподели с тях подробности за своето включване в кметската надпревара през 2007г. като част от екипа на ГЕРБ, когато е бил на 29 години. Той припомни предизвикателството пред него тогава - да поеме град с много и забравени традиции в балнеологията със занемарен парк и градска среда.  

Рангел Марков подчерта, че за 10 години Банкя се е преобразила и сега има основа за надграждане. Той представи основните приоритети за района, свързани с качеството на живот в кварталите, изграждане на стадион и център за личностно развитие.

Анна Стойкова призова младите хора да гласуват на 27 октомври. Тя представи пред тях дейността на Столичния общински съвет и им разясни защо е важно да се гласува, не само за кмет на София и кмет на район, а и за листата за общински съветници. 

„Мнозинството на групата на ГЕРБ в СОС е важна, за да могат да бъдат реализирани заложените приоритети в програмата на Йорданка Фандъкова и на районните кметове“, каза Анна Стойкова. Тя акцентира върху мерките свързани с чиста и зелена София, подредена, свързана и просперираща. Стойкова добави, че е важно младите хора да имат отношение към природата и околната среда, да бъдат активни и да спортуват. Тя сподели пред присъстващите подробности за инициативата „София 2018- Европейска столица на спорта“ и за положените усилията от страна на Столична община за развитие на спортната инфраструктура и за подкрепа към спортните клубове.

Георг Георгиев и Евгени Будинов се обърнаха към младите с лични истории и послания за възможностите за развитие, които предлага нашето съвремие и как мечтите се превръщат в реалност.




Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама