Наталия Стоянова: Ще изградим две изцяло нови улици при блок 48 и при блок 67 в квартал „Христо Смирненски“

11:37, 18 окт 19 / ИЗБОРИ 2019 25 904 Topnovini
1
2

Кандидатът за кмет на район „Слатина“ от ГЕРБ /СДС/ Наталия Стоянова се срещна с жители на квартал „Христо Смирненски“ по време на открита приемна. В разговора с гражданите се включиха народният представител Десислава Атанасова, кандидатът за общински съветник Живка Новкова и Борислав Борисов.

Наталия Стоянова запозна присъстващите с направеното до сега и представи приоритетите си за следващия мандат с поглед към бъдещото развитие на квартала. 

„Обещах на хората неща, които наистина мога да свърша, защото вярвам, че от популизма в обещанията после страдат именно те. Затова през следващия мандат мога да гарантирам, че ще изградим две изцяло нови улици при блок 48 и при блок 67. Това ще облекчи много хората и ще подобри комуникациите в квартала“, каза Стоянова.

Тя добави, че ще бъде изградено специално обособено пространство, подходящо за разходка на домашни любимци, тъй като такова липсва на територията на квартала.

„Ще продължим да търсим варианти за обособяване на повече места за паркиране както около блоковете 48 и 67, така и в квартала. Темите свързани с подобряване на живота в „Христо Смирненски“ ще бъдат също мой приоритет през следващ мандат“, допълни Наталия Стоянова.За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Трябва ли повторно ВСС да подкрепи кандидатурата на Гешев за главен прокурор?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 150 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.