Снимки на уикенда 19 и 20 октомври

13:40, 20 окт 19 25 4374 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Двама протестиращи имитират игра на шах по време на сблъсъци с полицията в Барселона. Протестите са срещу арестуването на регионални лидери.
Протест срещу Brexit в Лондон с призив за референдум по последното споразумение с Европейския съюз.
Ирански жени се молят по време на церемония на Арбаен - 40-ия ден след свещения за шиитите ден Ашура (в памет на смъртта на имам Хюсеин при битката при Кербала), Техеран.
Осветени гигантски мечки по време на изпълнение "Устата на мечката" на френската циркова трупа CIE Remue-Menage в Сингапур. Изпълнението е част от френския фестивал Voilah!.
Главната пазарна улица в Порт-о-пренс, Хаити. Страната е в дълбока икономическа и политическа криза, и е парализирана от протести заради недостига на бензин.
Протест на кюрди в Амстердам срещу турската операция в Сирия.
Модели позират пред хабитат, който може да бъде използван на Марс, по време на изложбата "Moving to Mars" в Лондон.
Ревю на модна къща La Redoute по време на Седмицата на модата в Москва.
50-годишната Сужиме Фиорито позира за Международния ден за борба с рака на гърдата заедно с други жени, преминали през мастектомия, Каракас, Венецуела.
Ездачи стрелят с пушки с барут по време на националното състезание "Табурида" - традиционна конска надпревара в Ел Джадида, Мароко.
Събран петрол, разлял се по плажа Карнейрос в щата Пернамбуко, Бразилия. Страната е пред екокатастрофа от два месеца заради доплуването на огромни петролни разливи по североизточното й крайбрежие.
Интерактивна инсталация "Прибави цвят (бежанска лодка)" на Йоко Оно в Дортмунд. В нея посетителите могат да рисуват послания и образи.
Хора носят на носилка момче, подготвяно за монах, по време на посещението му в пагодата Шуедагон, Янгон, Мианмар.
Къща на духове и виенско колело на годишния панаир в Далас, Тексас.
Най-големият в Австралия фен магазин на Хари Потър отвори врати в Мелбърн.
Двама протестиращи имитират игра на шах по време на сблъсъци с полицията в Барселона. Протестите са срещу арестуването на регионални лидери.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама