Джамбазки: Има кой да ме замести в ЕП, ако бъда избран за кмет

16:55, 17 окт 19 25 2285 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Влизам в тази битка, за да стана кмет и да изпълня програмата на ВМРО. Ако бъда избран, има кой да ме замести в ЕП”, това заяви в ефира на Нова телевизия кандидатът за кмет на столицата Ангел Джамбазки.

Джамбазки: Незаконните ромски постройки ще бъдат премахнати, ако ще да ги е построил хан Аспарух

Той допълни, че основните му приоритети в управленската програма са обществен ред и сигурност, включващо премахване на незаконни ромски катуни и неправилното паркиране. След това – чистотата на въздуха и свързването на кварталите с центъра.

„Трябва да има някакъв ред в града”, категоричен е Джамбазки. Според  него колите от центъра трябва да бъдат изтласкани в периферията, а за кварталите са необходими многоетажни паркинги.

Ангел Джамбазки: Конкурентите ми предлагат невъобразими неща

Кандидатът за кмет на ВМРО обяви и кои са неговите опоненти.

„На мен опонентът ми е джендър пропагандата в града. Опонент са ми тези, които не смеят да се противопоставят на т.нар. паради. Опонент са ми тези, които не искат да възстановят историческата справедливост в града. Има два паметника, които са много ясен рефер за това кой къде е в ляво и в дясно”, коментира той и допълни, че трябва да се премахнат паметниците на американските летци и на съветската армия.

„Не мисля за балотаж, боря се да стигна до него”, заключи Ангел Джамбазки.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама