Джамбазки: Има кой да ме замести в ЕП, ако бъда избран за кмет

16:55, 17 окт 19 / ИЗБОРИ 2019 25 1617 Topnovini
1

„Влизам в тази битка, за да стана кмет и да изпълня програмата на ВМРО. Ако бъда избран, има кой да ме замести в ЕП”, това заяви в ефира на Нова телевизия кандидатът за кмет на столицата Ангел Джамбазки.

Джамбазки: Незаконните ромски постройки ще бъдат премахнати, ако ще да ги е построил хан Аспарух

Той допълни, че основните му приоритети в управленската програма са обществен ред и сигурност, включващо премахване на незаконни ромски катуни и неправилното паркиране. След това – чистотата на въздуха и свързването на кварталите с центъра.

„Трябва да има някакъв ред в града”, категоричен е Джамбазки. Според  него колите от центъра трябва да бъдат изтласкани в периферията, а за кварталите са необходими многоетажни паркинги.

Ангел Джамбазки: Конкурентите ми предлагат невъобразими неща

Кандидатът за кмет на ВМРО обяви и кои са неговите опоненти.

„На мен опонентът ми е джендър пропагандата в града. Опонент са ми тези, които не смеят да се противопоставят на т.нар. паради. Опонент са ми тези, които не искат да възстановят историческата справедливост в града. Има два паметника, които са много ясен рефер за това кой къде е в ляво и в дясно”, коментира той и допълни, че трябва да се премахнат паметниците на американските летци и на съветската армия.

„Не мисля за балотаж, боря се да стигна до него”, заключи Ангел Джамбазки.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Ключови думи
Най-нови Най-четени Най-коментирани