Кандидатът на БСП за кмет на "Илинден" се срещна със запасни офицери

16:26, 17 окт 19 25 2324 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кандидатът на БСП за кмет на район "Илинден" Георги Томов беше домакин на среща със столичното ръководство на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва (СОСЗР). На нея му беше връчена членска карта за районната организация на СОСЗР лично от ген. Стефан Стефанов – председател на СОСЗР София-град, съобщиха от БСП-София.

На събитието присъстваха кандидатите за общински съветници от листата на БСП Владимир Данев и ген. Иван Мечков, полк. о. з. Павел Станев – главен секретар на СОСЗР, полк. Кирил Шакрачки – преседател на областния съвет на СОСЗР и други членове на съюза, както и заместник-председателят на ПП "Обединена Социалдемокрация" Иван Банков.

Георги Томов, БСП-София: Тези избори ще бъдат по-различни от всички досегашни

На срещата бяха дискутирани различни теми, сред които популяризиране на дейността на СОСЗР, важността на съюза и подобни организации за поддържането на българския дух, както и необходимостта от провеждане на военно-обучителни кампании сред подрастващите.

Георги Томов декларира пред участниците в събитието, че, като бъде избран за кмет на район "Илинден", ще предприеме необходимите действия по осигуряване на места за срещи на членовете на СОСЗР, както и информационна дейност за популяризирането на дейността на съюза.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама