Любослав Пенев: Започна освобождаването на футбола от недосегаемите

10:49, 16 окт 19 / Спорт 25 2269 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Започна освобождаването на футбола от недосегаемите. Това написа бившият кандидат за президент на БФС - Любослав Пенев в страницата си във „Фейсбук“.

Коментарът му идва след расисткия скандал по време на мача между България и Англия, който стана повод премиерът Бойко Борисов да поиска оставката на президента на БФС Борислав Михайлов.

Гриша Ганчев: Държавата си отвоюва футбола

Пенев припомни, че още преди година и половина е заявил, че българският футбол е достигнал дъното и БСФ не знае как да го управлява.

Публикуваме цялото съобщение без редакторска намеса:

Използваме случая да благодарим на всички хора, които ни писахте на лични съобщения, на споделените и харесани постове, с които ни подкрепяте.

Бъдете сигурни, че ние продължаваме битката.

Радваме се, че най-после има размърдване по отношение на управлението на БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ. Но по-добре късно, отколкото никога.

Преди година и половина ние казахме, че тези хора не могат да управляват българския футбол, че любимата игра е стигнала дъното на дъното, че те нямат стратегия, нито могат да я направят, камо ли да я изпълнят. За съжаление излязохме прави.

Сега когато държавата усети звучния шамар на падението, както спортно, така и духовно, и започна освобождаването на футбола от недосегаемите, дано да има последователност и да стигне до край. Защото там от години гние, на всички нива. Да се надяваме, че ще се търси отговорност за „огромните пари“, както каза премиера, дадени на БФС. Защото когато държавата дава парите на данъкоплатеца за развитието на футбола, трябва да се знаят целите и как са управлявани средствата за постигането им. Постигнатото го видяхме.

Бяхме свидетели на прекрасния синхром в работата на Министерството на спорта и БФС, по поведението на Кралев, а от днес не е така. Защо ли?!!!

Трябва добре да се почисти болното място, защото държавата това сме всички ние и сме длъжни на нашите деца. Защото футболът е играта на феновете, защото е социален феномен, защото е в сърцата на милиони българи. А ние не заслужаваме този срам.

Оставаме ваши: Любослав Пенев и Николай Илиев

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама