ГДБОП влезе в офисите на Българския футболен съюз

17:06, 15 окт 19 25 3315 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Екипи на Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" влязоха в офисите на Българския футболен съюз, запечатаха ги и започнаха мащабен обиск, съобщава БГНЕС.

БНР съобщава, че по непотвърдена информация към момента се извършват претърсвания и изземвания основно на документи.  Източници на „Хоризонт“ в МВР са потвърдили за акцията и обяснили, че става въпрос за разследване, което касае дейността на български футболни съдии.

По-рано днес президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов подаде оставка, която ще бъде представена пред членовете на Изпълнителния комитет на заседанието в петък, съобщиха от БФС на своя сайт.

Позицията му е следствие от създалото се напрежение в последните дни; обстановка, която е в ущърб на българския футбол и на Българския футболен съюз.

След дългите години, прекарани на поста, и с множеството си контакти на високо международно ниво, г-н Михайлов изразява категоричната си готовност да продължава да помага за развитието на българския футбол по всякакъв начин.

Тази сутрин министърът на спорта Красен Кралев след разговор с премиера Бойко Борисов обяви, че правителството преустановява всякакви отношения с Българския футболен съюз (БФС) до подаване на оставка на Борислав Михайлов.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама