Николай Терзиев, район „Триадица“: Ще бъде изградена нова детска градина в кв. „Манастирски ливади"

17:04, 11 окт 19 / ИЗБОРИ 2019 25 1971 Topnovini
1
2
3

Кандидатът за кмет на район „Триадица“ от ГЕРБ/СДС Николай Терзиев се срещна с учители и директори от района.  В срещата участваха народните представители Димитър Главчев и Лиляна Радева и кандидатът за общински съветник Михаил Владов, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Николай Терзиев сподели пред присъстващите, че ще продължи добрата съвместна работа между района и училищата на територията на “Триадица”.  Той представи част от приоритети си и подчерта, че винаги се е ръководил от обществения интерес.

„Вярвам, че със съвместна работа с гражданите и местните граждански сдружения ще постигнем много повече от заложените в програмата цели. Поставям си нови амбициозни приоритети, свързани с подобряването на инфраструктурата, изграждането на нови училища и детски градини и облагородяването на зелените площи“ добави Николай Терзиев. Tой каза, че ще работи за реновиране на вътрешноквартални улици и тротоари, изграждане и ремонт на още 23 детски площадки в междублоковите пространства.

Цветомир Жеков, район „Изгрев“: Ще изградим мултифункционално игрище в ж.к. “Дианабад”

„Един от най-важните ни проекти, който предстои да реализираме - е изграждане на нова детска градина, ново училище и църква в кв. „Манастирски ливади – Изток“ , добави още кандидатът за кмет.

 

 

Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани