Задържаха легионера, заподозрян за убийството на фелдшера в Орешник

18:08, 08 окт 19 25 3031 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Задържаха заподозрения за убийството на 72-годишния фелдшер в Орешник. По неофициална информация, той е бил открит в дома си, съобщава bTV. 

Откриха мъртъв фелдшерът на тополовградскота село Орешник

Не е използвана сила спрямо задържания, а са използвани екипи на института по психология на МВР, това каза гл. секретар на МВР Ивайло Иванов. Назначени са експертизи, които трябва да докажат съпричастността на задържания Иван Пачелиев към убийството.

За последно той е видян да влиза сутринта в здравната служба в селото. Свидетел разказва, че е бил пресрещнат от заподозряния и той е обяснил, че днес фелдшерът няма да работи.

По думите на местните, мъжът не е имал конфликт с други хора, но е имало инциденти с негово участие. През февруари 2018 г. Пачелиев се барикадира в дома си, като преди това стреля по двама полицаи, опитали да му връчат призовка за разпит. Хората от селото са забелязали, че издирваният е имал рана на ръката. Предполага се, че това е причината да посети фелдшера.

Тялото на 72-годишния мъж беше е ткрито в тополовградското село Орешник. Днес преди обяд незабавно към мястото е бил насочен оперативен екип, който при извършения първоначален оглед установил множество следи от насилие по тялото на мъжа.

Разследването по случая продължава.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама