Ева Митова, кандидат за кмет на “Подуяне”: Изградихме три нови клуба на пенсионера в района през последните години

11:50, 08 окт 19 25 2479 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Три нови клуба на пенсионера са изградени в „Подуяне“ през последните години. Това стана ясно по време на среща на кандидата за кмет на района от коалиция ГЕРБ/СДС/ Ева Митова и кандидата за общински съветник Силвия Христова с възрастни хора от „Подуяне“.

„Много сериозно и отговорно гледаме на задачата си да осигурим комфорт на възрастните хора и хората с увреждания. Когато станах кмет през 2007 г. в района имаше само един клуб на пенсионера. В момента са четири и аз благодаря, че ги използвате и се грижите за тях“, обърна се към присъстващите Митова.

На свой ред Силвия Христова запозна възрастните хора с основните акценти от програмата на кандидата за кмет на София Йорданка Фандъкова. „Всичко, което предлагаме, е напълно реално и изпълнимо, защото зад всяко обещание стоят конкретни проекти. Основен приоритет е облагородяването на кварталите. След като вече изпълнихме по-сериозна част от големите инфраструктурни проекти, сега е моментът да се обърне по-сериозно внимание на кварталите“, каза Христова.

Ева Митова направи отчет за свършеното до момента и запозна възрастните хора с програмата си за развитие на „Подуяне“ през следващите 4 години: изграждане на метро в района, изграждане на Източна тангента от Северна скоростна тангента до бул. „Ботевградско шосе“, облагородяване на междублоковите пространства с паркинги, зони за игра, спорт и отдих, ремонт на ул. „Васил Кънчев“ от бул. „Ботевградско шосе“ до ул. „Резбарска“, ул. „Макгахан“ и ул. „Летоструй“, изграждане на три многоетажни паркинга в кв. „Хаджи Димитър“ и кв. „Сухата река“ и сграда за Културен център в кв. „Сухата река“, построяването на нов парк в кв. „Левски Г“ и многофункционална спортна зала на бул. „Владимир Вазов“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама