Мая Манолова: Опонентът ми води абсурдна кампания, смущават ме лъжите на едро

17:34, 07 окт 19 25 3215 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

''Смущават ме лъжите на едро в тази камания. В София се лъже на едро.'' Това каза кандидатът за кмет на София Мая Манолова в предаването ''Лице в лице'' по bTV.

Атакуват се кандидатите за кметове, които искат промяна за София. Другите не се закачат, отговори Манолова на въпрос за разкъсаната нейна шатра при НДК и окачването на флаери с нейния лик по колите.

''Вчера нарязаха предизборната ми шатра и лика ми, а днес коли на столичани осъмват налепени с мои рекламни стикери. Категорично заявявам, че това е абсурдно действие и провокация на опонента ми.''

''Няма да ме уплашат да си водя капанията по един позитивен начин. Хората искат промяна. Това ще се види в деня на изборите, каквито и черни похвати да измислят'', добави тя.

Облепиха коли на столичани с флаери на Мая Манолова

По думите й в 21 век най-скъпите квартали в столицата на България са без канализация. В това число влизат и селата около София- Негован, Панчарево, Мрамор. Тя допълни, че Фандъкова е била обещала каннализацията в ''Драгалевци'' да е готова пред 2018 г., в ''Бояна'' в периода 2017-2019 г., но това така и не се случило.

''Обещах в началото на кампанията, като се сблъскам с несправедливост и лъжа, да я назовавам. Това и правя'', заяви Манолова.

Мая Манолова представи 2 плика а водещата с имената на тези, които ще спечелят обществени поръчки в столицата.

"В Дома в ''Драгалевци'' попитах къде са социалните услуги и не получих отговор. Наистина не знам къде са парите. Там за две години е извършен един-единствен оглед. В този център не е направено нищо. Моя кауза е съдбата на майките на деца с увреждания и хората с увреждания. Дългът на София е над 700 млн. лева. В момента също ударно се обявяват обществени поръчки за 700 млн. лева. Общeствени поръчки, които са равни на собствените приходи на Столична община навяват на мисълта, че някой много е искл да изпълни обещания, които е дал.''

По думите й обществената поръчка за чистотата трябва да влезе в сила от догодина и ще прехвърли целия мандат на новия кмет. ''Това според мен е недопустимо и не трябва да се случва'', твърди Манолова.

''Ако бъда избрана за кмет, ще обявя на светло техните договори, да е ясно за всеки колко пъти трябва да мие и мете.''

''Ремонтът на ''Западен парк'' е за 11 млн. лв. От година и половина е затворен за граждани, всичко е разкопано – това е за 11 млн лв. Притесняват ме лъжите, отправени към хората'', допълни тя.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама