Слави Трифонов основа партията си „на тъмно“ (Обновена)

15:05, 05 окт 19 / Политика 25 4966 Шрифт:
Автор: Мария-Антоанета Даскалова

Бившият телевизионен водещ Слави Трифонов учреди политическата си партия на закрито заседание, предаде репортер на ТОПНОВИНИ. Събитието се провежда без присъствието на журналисти. Изрично в организацията е било посочено да не се допускат медии и външни лица, които не притежават акредитации за срещата.

Голямото чакане свърши: Слави учредява партия

Учредително заседание започна малко преди 14.00 часа в столичния „Рейнбоу плаза". Преди това в залата бяха допуснати само хора с баджове „Учредител“. Репортери чакаха часове на входовете на залата. 

При излизане членовете на заседанието не пожелаха да дадат повече подробности за политическия проект, въпреки настоятелното питане от страна на журналистите. Единствено стана ясно, че председател е Слави Трифонов, а партията ще носи името „Няма такава държава“. Очаква се в следващите дни да бъде дадена пресконференция.

Пред камерите застана Веселин Василев, по-известен като Офицера от “Фермата”. Той сподели, че граждани, дошли от цялата страна и чужбина в подкрепа на проекта на Слави Трифонов, не са били допуснати до заседание. Те упрекват бившия шоумен в липса на организация и прозрачност. От организацията обяснили на Веселинов, че е трябвало някой предварително да го делегира, за да присъства на събитието. Оттам още са заявили, че заседанията от тук насетне ще бъдат открити.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама