Мъжът, блъснат на бул. „Прага”, опитвал да спре колите и да се качи в някоя от тях

17:32, 02 окт 19 25 2186 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

29-годишен мъж почина в София, блъснат от микробус. Движението по централния столичен булевард „Прага” беше затворено за около 2 часа.

Около 5:30 ч. сутринта на столичния булевард ''Прага'', според очевидци, млад мъж се опитвал да спре колите и да се качи в някоя от тях. По думите им, поведението му било странно. Следва произшествие с микробус, при което той загива.

Пред камерата на bTV свидетел разказа, че мъжът се държал видимо неадекватно насред булеварда. Опитвал да се качи в колите.

„Събудих се от силен вик от булеварда и когато излязох видях разправия зад буса – спря кола, шофьор слезе от нея, започна да се разправя с един младеж. Той се е опитвал да спре коли, да се качи в тях”, разказа свидетелят Петър Кърджилов.

В столичната Спешна помощ са постъпили 2 сигнала за инцидента.

„В 5:40 ч. сутринта в системата на 112 получихме сигнал за мъж, който, качвайки се в бус, е паднал и се е наранил. След 2 минути, в 5:42 ч. получихме втори сигнал за същия мъж, но от друг човек, който каза, че мъжът е бил блъснат от кола, паднал е и е в безсъзнание. В 5:46 ч. линейката е била на място, но за съжаление това младо момче вече е било починало”, заяви Катя Сунгарска, говорител на ЦСМП-София.

От МВР съобщават, че се изясняват обстоятелствата около случая, както и поведението на младия мъж. Образувано е досъдебно производство.

По неофициална информация, починалият мъж е френски гражданин.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама