СДС: „Демократична България“ ни спря тихичко и по доноснически

16:37, 02 окт 19 25 1776 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

СДС излезе с отворено писмо до „Демократична България“. От него става ясно, че „Демократична България“ е подала сигнал до предаването „Панорама“ по БНТ, за да не участва Александър Йорданов от СДС.

Според СДС „Демократична България“ се позовават на текст от споразумението, според който право да участват в предаването са и извънпарламентарни партии, ако имат евродепутат.

След сигнала, Йорданов няма да участва в предаването на 4 октомври. „Вероятно ще се чувствате по-комфортно само в компанията на Волен Сидеров и представителя на НФСБ“, коментират от СДС.

СДС има евродепутат –Александър Йорданов. Ще отречете ли, че той е седесар“, питат те „Демократична България“.

В писмото Демократична е поставено в кавички. „Демокрацията е плурализъм, достойнство, смелост да заявяваш открито позициите си и да даваш възможност и на другите да го правят. Но при вас нещата очевидно са само на думи“, заявяват от СДС.

Защо тихичко, по доноснически, отнехте възможността на СДС да участва в "Панорама"“, питат още те. Според СДС уважавани юристи са поставили под съмнение начина, по който „Демократична България“ се е сдобила с евродепутат и само политическото благородство ги е спряло да сезират Конституционния съд.

Отговори не очакваме, само размахване на пръст, надвикване и огън в гръб“, категорични са от СДС.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама