Снимки на деня 2 октомври 2019

13:40, 02 окт 19 25 4539 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Военни части по улиците на Рио де Жанейро. На 20 септември 8-годишно момиче почина, простреляно в гърба по време на спецоперация в беден квартал.
Посетител на първото кафене за канабис в САЩ, отворило врати в Западен Холивуд. Калифорния легализира употребата на канабис през 2016 г.
Дефиле на модна къща Louis Vuitton по време на Парижката седмица на модата.
Активисти за права на животните протестират в Сеул с искане за прекратяване на избиването на прасета заради африканската чума. Южна Корея обяви 10 случая на АЧС от 17 септември.
Баданиле Маси - хомосексуален "сангома" (лечител), пред лечебницата си в Йоханесбург, Южна Африка. Сангомите предоставят традиционно лечение и духовни насоки.
Индийки пред статуя на Махатма Ганди в Бопал, Индия. Страната отбелязва 150-тата годишнина от рождението му.
Участнички в Мис Свят 2019 позират в Манила, Филипините. Конкурсът ще се състои на 26 октомври в Нага.
Протестиращ по време на демонстрация в подкрепа на ранен студент в Хонконг, прострелян от полицията по време на сблъсъци на 1 октомври. Протестите в града продължават вече няколко месеца.
Градини с растения космос на остров Йеоджу, Южна Корея.
Ръчно сътворен "пандал" (съоръжение) от дърво, метал и бамбук, което олицетворява бежанската криза. Дело на Субрата Банерджи, пандалът е част от фестивала Дурга Пуджа в Калкута.
Военни части по улиците на Рио де Жанейро. На 20 септември 8-годишно момиче почина, простреляно в гърба по време на спецоперация в беден квартал.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама