Има втори загинал при катастрофата снощи в Пловдив (ОБНОВЕНА)

15:22, 29 сеп 19 25 3347 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Има и втори загинал при катастрофата, станала тази нощ в Пловдив, съобщава "24 часа". До момента беше известно само за един загинал след удар в стълб край кръстовище между бул. „Марица” и „Източен” в Пловдив.

В 11.15 ч. днес на тел. 112 е съобщено за намерено тяло на момче по поречието на р. Марица, близо до катастрофата с блъсналия се Опел на кръстовището между бул. Марица и бул. Източен.

Установена е самоличността на загиналия - 16-годишен тийнейджър. При проверката е изяснено, че той също е пътувал в катастрофиралия автомобил и най-вероятно е изпаднал от него при удара.

До подаване на втория сигнал обаче тази информация не е предоставена на разследващите. При последвалите действия тя е потвърдена от двамата 19-годишни - водач и пътник, които са в болница.

Инцидентът е станал към 2 часа след полунощ. По първоначални данни се знаеше, че в колата са пътували три 19-годишни момчета. На място е загинал единият пътник. Другият и шофьорът, който не притежава книжка, са в болница за оказване на спешна медицинска помощ.

Произшествието е запазено, извършен е оглед. На водача е взета кръвна проба. Образувано е досъдебно производство.

 

Публикувано в 8.55 ч.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама