Две от ранените деца в катастрофата до Ботевград остават в "Пирогов"

21:55, 28 сеп 19 25 2861 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Освободени от „Пирогов“ са две от децата, пострадали при катастрофата при село Литаково, съобщи говорителят на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ Мария Пойразова, цитирана от "Фокус".

Децата са преминали през прегледи и изследвания. Две се налага да останат в болницата. Едно в освободено, а още едно остава, но не защото е наложително. Причината е, че майката ще престои в болницата заради другите две деца и то остава с нея, за да може да го гледа.

Жена е загинала, а четири деца са ранени в катастрофа край Литаково

Една жена е загинала, а четири деца и мъж бяха откарани в болница, след катастрофа край Ботевград на 3 километра преди село Литаково, писахме по-рано.

Според подадения сигнал автомобил е самокатастрофирал в дърво. На място е установен контузен в гръдния кош 57-годишен мъж, който е бил водач на автомобила. Той е откаран в УМБАЛ „Света Анна“. Съпругата му е била на около 40-годишна възраст и е загинала на място. Четирите деца, които са се возели в автомобила, са леко пострадали: две момичета и две момчета на години 10, 9, 6 и 3. И четирите са с леки травми, но са хоспитализирани в „Пирогов“ за по-детайлен преглед и проследяване на състоянието им.

Сигналът е получен по системата на 112 в 12.38 часа, като към мястото веднага тръгва линейка от София, както и екипи от Ботевград. Първата линейка пристига в 12.50 часа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама