Къде няма да има вода в София

07:10, 27 сеп 19 25 2199 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Доброславски път“ село Житен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в село Житен. Това съобщиха от пресцентъра на „Софийска вода“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще се осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Житница“ № 24, пред кметството.

Къде няма да има вода в София

От 9:30 до 16:30 часа ще бъде спряно водоподаването на живеещи в района на: ул. „Евкалипт“, ул. „Лопушки връх“ , ул. „Великденче“  и  ул. „Мечи връх“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще се осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Евкалипт“ на кръстовището с ул. „Райска птица.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама