Кандидатът на "Воля" за кмет на София: Надявам се президентът да застане зад мен

08:55, 24 сеп 19 25 1851 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Надявам се президентът да застане зад мен, тъй като той обяви, че ще застане зад всеки политик, който не работи за собствени или тяснопартийни интереси. Смея да твърдя, че имам претенциите да съм такъв. Ако той държи на думата си, се надявам, че той ще застане зад моята кандидатура”, заяви кандидатът за кмет на София, издигнат от партия „Воля” Пламен Христов пред Нова телевизия.

Христов коментира и обвиненията за изнудване на аптеки за купуване на лекарства на по-високи цени срещу него и още двама души. „Три години по-късно прокуратурата не е събрала достатъчно доказателства, за да ги внесе в съда. Това беше сътворено от властимащите, за да ни размахат пръст”, каза той.

Кандидат-градоначалникът не се опасява, че няма да се стигне до търсене на връзка между партията и обвинения в шпионаж в полза на Русия Николай Малинов.

Пламен Христов е категоричен, че има преимущества пред Йорданка Фандъкова и Мая Манолова. „Аз мога да създам екип от добри специалисти. Мога да ги мотивирам да работят. Мога да покажа, че той постига резултати, и то доста бързо”, коментира той.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама