Джамбазки: Милея за града си. Вярвам, че ще бъда полезен като кмет

17:25, 21 сеп 19 / Политика 25 2902 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Като гавра с паметта на жертвата определи освобождаването на Джок Полфрийман министърът на отбраната и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов по Канал 3.

"Не вярвам, че този човек се е променил. Помните, че той дори бе номиниран за "Човек на годината“. За съжаление това е действителността в България“, добави той.

„Съдебни решения не се обсъждат, но ние коментираме политическото решение на един съдия. Подобни хора нанасят по-големи вреди. Най-тежките престъпления в последните години, се извършват от хора с тежки присъди", коментира евродепутатът и кандидат за кмет на София Ангел Джамбазки.

"Този съдебен състав няма място в съдебната власт. Те се борят за власт, но е по-добре да отидат на места, където няма да нанасят големи щети“, добави той.

Двамата коментираха кметските избори в София. „Аз съм роден в София, бил съм общински съветник. Милея за града си. Вярвам, че ще бъда полезен като кмет“, смята Джамбазки. Той добави, че целта на ВМРО е да се въведе ред и сигурност в София.

"Аз не отричам правата на никой да издига кандидати, защо тогава се смята, че кандидатурата на Джамбазки обърква работата на останалите кандидати. В София живее 30% от населението на България. Тя се развива. Темата с циганските гета не може да се неглижира", подчерта Каракачанов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама