ВМРО издигна Ангел Джамбазки за кмет на София

10:19, 21 сеп 19 / ИЗБОРИ 2019 25 2047 Topnovini
1

Представям кандидатурата на ВМРО- БНД за кмет на София- Ангел Джамбазки, обяви лидерът на партията Красимир Каракачанов, предаде репортер на ТОПНОВИНИ.

Това е една силна кандидатура, която не само се наложи като национален политик и лидер, а и която за разлика от други има своя немалък опит като общински съветник. Човек, който се е борил за решаването на проблемите на София“, изтъкна Каракачанов.

София има нужда от сериозно и отговорно отношение. От това да бъде представлявана и ръководена от кмет, кметове на райони и общински съветници, които неотклонно и последователно защитават интереса на софиянци“, обяви Ангел Джамбазки и допълни, че столицата има нужда от възстановяването на обществения ред. 

София има нужда от отношение към кварталите, София не е само жълтите павета“, коментира той и уточни, че транспортът трябва да се съсредоточи и към крайните квартали.

Джамбазки посочи, че ще работи за: подпомагане на образованото родителство, за въстановяване на местата за масов спорт, за отварянето на Витоша за гражданите, за ред в паркирането и видеонаблюдение в парковете и училищата, двойно увеличение на общинската полиция. 

Той подчерта, че първата заповед, която ще подпише като кмет, ще бъде за събаряне на незаконните цигански гета. "Всички гета ще бъдат изринати", коментира Ангел Джамбазки. 

ВМРО ще представи програмата си и листата с общински съветници другата събота. 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.