Българин е обвинен, че опитал да удуши бебето си в Масачузетс

13:27, 19 сеп 19 / Свят 25 1666 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

33-годишен българин е обвинен, че се опитал да удуши бебето си в Саут Ярмут, Масачузетс (градче в Кейп код), пише BG VOICE.

Димитър Даскалов пледира невинен във вторник в съда в Барнстабъл каунти.

Според прокуратурата обаче има видео запис, който разкрива българина в опит да удуши едногодишното.

Според полицейския доклад видеото показва как Даскалов сменял памперса на бебето на дивана, но то плачело. В един момент той спрял да сменя памперса и насочил юмрука си към лявата буза и гърди на бебето, принуждавайки главата на бебето да се изкриви на ляво, а тялото му да се мушне между възглавниците на дивана. След това Даскалов хванал бебето за врата с дясната си ръка и го държал над главата си.

Докато държал бебето във въздуха, на видеото изглежда, че Даскалов държал десния си показалец под брадата и във врата на бебето. След това той свалил детето на дивана.

“Очите на детето изглеждат затворени, то плаче и се опитва да си поеме въздух”, пише в доклада.

След като сменя памперса Даскалов продължава с грубите действия спрямо бебето преди да излезе извън кадър.

Полицията арестувала Даскалов миналия четвъртък след като жена му се събудила от рева на невръстното дете. Тя намерила бебето със синини по ръката. Според нея той хвърлил детско камионче по нея и я порязал, пише в доклада от ареста. Даскалов продължил да я блъска и бута. Жената е бременна с второ дете от българина, според майката на Даскалов.

Според съдебните документи той пребивава в САЩ нелегално. Той влязал в САЩ през 2013 г. с работна виза, която изтекла през 2014 г.

Съдът определи гаранция от 750 долара за Даскалов. Следващото му изслушване в съда е на 10 октомври. Българинът също така няма право да приближава детето, съпругата си или дома където живеят.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама