Снимки на деня 19 септември 2019

13:40, 19 сеп 19 25 4927 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Посетители в симулатор на самолет C919 по време на авиосалона Aviation Expo China 2019 в Пекин. В него участват 210 фирми от 12 държави.
Моделите Джиджи Хадид, Бела Хадид и Кая Гърбър представят облекла на Макс Мара по време на Седмицата на модата в Милано.
Гроздобер на масиви с Каберне-Совиньон в Шато От-Брион край Бордо, Франция. Количествата грозде в района на Бордо се изчисляват между 5 и 5,3 милиона хектолитра.
Публично налагане с пръчки на жена, която е имала полов контакт с мъж без брак, Банда Ачех, Индонезия. Това е единствената провинция в страната, която прилага шериата.
Механици на Ferrari по време на тренировка в Marina Bay Circuit преди Формула 1 в Сингапур на 22 септември.
Продавач на свинско месо в Пекин, Китай. Властите пускат тонове замразено свинско от държавния резерв, след като Пекин унищожи над 1 милион прасета в опит да ограничи африканската чума.
Участничка в средновековен фестивал в Сидни, Австралия.
Строеж на еднофамилни жилища в МакХенри, Илинойс, САЩ. Данните показват най-високият скок в покупките на жилища от юни 2007 г., заради ниските лихви на заемите.
Изложба, част от 10-тото издание на Панаира на изкуствата в Бейрут, Ливан.
Деца си играят в изложбата KAWS: Companionship in the Age of Loneliness` на американеца Брайан Донъли в Националната галерия в Мелбърн, Австралия.
Посетители в симулатор на самолет C919 по време на авиосалона Aviation Expo China 2019 в Пекин. В него участват 210 фирми от 12 държави.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама