KidsVille - когато детската градина е любимото място на Вашето дете

17:10, 18 сеп 19 25 3288 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Не просто детска градина, а крепост на детството. Това е впечатлението, с което KidsVille завладява сърцата на малки и големи.

Родителската Ви интуиция ще Ви накара да пожелаете да оставите детето си тук, още преди да сте прекрачили прага. Невероятното местоположение с гледки към града и планината предлага усещането, че сте на почивка. Чист въздух и страхотен изглед, над шума, на безопасно и красиво място, където детето може да играе сред природата.

С отварянето на вратата на намиращата се в сърцето на Витоша детска приказка, срещу Вас се разкриват усмивки, приятелско отношение, специално внимание, които ще заличат всички Ваши колебания.

Предлаганата комбинация от млади и приветливи специалисти и опитни педагози е балансът, който всеки родител търси, но рядко намира. Влизайки навътре, пред Вас се разкрива свят на игри, забавления и изкуства. Арт работилница, лечебно плуване, латино и бални танци, шах и спортове са част от клубовете по интереси, намиращи се в KidsVille.

Но това не е място само за игри и забавни дейности - замислени и практикувани от най-добрите педагози, обученията се извършват спрямо индивидуалните и емоционални нужди на всяко дете. Ние разбираме нуждата от един интерактивен план, който цели капацитетът на малчуганите да бъде реализиран и те да намерят своя път и интерес още от тази ранна възраст.

Практиката - възпитанието и обучението в детската градина да се осъществява чрез общуване на английски език е доказано градивна. И това не е поредният каприз на модерните родители. Разговорите на чужд език изстрелват детето в съвсем различна орбита от тази на неговите връстници и е изумително какъв сериозен старт в живота предоставят.

KidsVille е място, чиито достойнства можем да изреждаме дълго, сравнявайки ги с такива на световно ниво. Палитрата от възможности при нас е огромна и покрива целия спектър от желанията и мечтите на родителите.

Повече информация можете да намерите и в сайта на Kids Ville или да ни се обадите по телефона – всеки един от нас ще се радва да разговаря с Вас и да обърне внимание на Вас и детето Ви лично.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама