Разследващият журналист Марин Николов напуска Нова телевизия

13:07, 18 сеп 19 25 2449 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

От Нова телевизия си тръгва и разследващият журналист Марин Николов. Това обяви самият той във Facebook.

Ето какво е написал в профила си в социалната мрежа:

Приятели, след дълго лятно отсъствие тук, време е да съобщя, че и аз напускам Нова. Официално от днес. Случва се със закъснение спрямо Генка Шикерова и Миролюба Бенатова, след като на 31.05. медията предложи на трима ни нови работни условия. Алтернативата, ако не се съгласим, беше раздяла с телевизията. Забавянето на избора ми дойде заради отпуск в САЩ, който бях планирал още от зимата за целия юни. Последваха и летните отпуски на ръководството. Поисках детайли по предлагания от Нова договор с мен, от там се съгласиха на някои корекции по него, но аз не приех офертата. Човек трябва да вярва в средата около себе си и нещата, които върши там. С такава вяра и отдаденост работих години наред в Нова, но не и сега. Нито в последно време.

Гледаме напред.

На повечето колеги, с които медията ме срещна от 2003та насам, голямо благодаря! Оператори, монтажисти и шофьори, на Вас също! Благодарности към най-близките от екипа зад кадър - съжалявам за недовършените и може би десетките незапочнати истории и журналистически разследвания, които можех да подготвя с Вас. Благодаря на всички за вниманието и признанието! Да си пожелаем безсмъртие сред толкова “главанаци” наоколо!

В момента като разследващ журналист на Нова телевизия бе върнат Васил Иванов, който напусна след шумен скандал преди две години. В медията го привлече лично новият собственик Кирил Домусчиев

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама