Снимки на деня 18 септември 2019

13:40, 18 сеп 19 / Денят в снимки 25 4354 Topnovini
Интерактивен умален модел на Москва с Кремъл в средата, показан в Изложбения център на постиженията на националната икономика (ВДНХ) в Москва. Моделът е в размер 1:400 и покрива площ от 368 кв.м., като прецизно пресъздава над 20 000 сгради и структури.
1
Рафаел Надал и Роджър Федерер от отбор "Европа" се срещат с фенове преди Laver Cup в Женева.
2
Роботи танцуват по време на събитие в "True Digital Park" в Банкок, Тайланд. Паркът е най-големият за Югоизточна Азия център за дигитални иновации.
3
4
Хора почистват дома си след проливните дъждове и наводнения в Мурсия, Испания. Мурсия и Валенсия бяха пометени от феномена gota fria, характерен за Испания. 6 души загинаха.
5
Пътно движение по магистрала в Лос Анджелис. Очаква се Тръмп да изтегли закон от 60-те, който дава право на Калифорния да налага по-големи ограничения на вредните емисии, отколкото изисква правителството.
6
86 тигри общо 147-те, подслонени в Храма на тигъра в Тайланд, са загинали от заразна болест. През 2016 г. храмът беше обвинен в незаконна търговия и насилие над животните.
7
Кралски гвардейци по време на смяна на караула пред двореца Токсугун в Сеул, Южна Корея.
8
Индонезийски митничари показват контейнер с пластмасови отпадъци на международния терминал в Джакарта. Властите върнаха 8 контейнера на Австралия, тъй като не отговарят на договорените параметри.
9
Жена събира питейна вода от външна чешма в Дака, Бангладеш. 57% от водата в града е замърсена, показват данните на властите.
10

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Ще се възползвате ли от черния петък?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 8 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.