Мая Манолова: Не се боря за власт, искам да помагам на хората

18:21, 17 сеп 19 25 3396 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

''Не се боря за власт, искам да помагам на хората и тъй като вече не можех да го правя като омбудсман, сега ще го правя като кмет.'' Това заяви в предаването „Лице в лице” Мая Манолова – кандидат за кмет на София. 

''Не съм търсила подкрепа от нито една политическа централа, потърсих подкрепа от гражданите, които искат промяна в начина, по който се управлява столицата. Ценя подкрепата и на леви, и на десни, но още повече ценя подкрепата на гражданите и инициативните комитети, на неправителствените организации'', каза Манолова.

Кандидати за кметове на столицата седнаха в инвалидни колички

Кандидатурата й за кмет е гражданска, но беше подкрепена от БСП, ДБГ и "Движение 21" на Татяна Дончева. 

"Управлението на София не е дясно, то е задкулисно. Пиша моята програма заедно с гражданите и вече я обсъждах в различни формати", посочи още Мая Манолова.  

"Родени в различни градове са стотици и хиляди столичани, хора които живеят и обичат София. Живея тук от 2005 г., работя тук, променила съм адресната си регистрация преди една година, за да бъдем с един и същи адрес със съпруга ми", така Манолова отговори на критиките, че не е родена в София. 

''Самохвалството на премиера е малко в повече. Скоро разбрах, че премиерът е възприел моето настояване да бъдат решавани проблемите на гражданите, като лична услуга", коментира още Манолова. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама