Мая Манолова внесе над 6000 подписа за регистрация на местните избори

12:34, 17 сеп 19 25 4013 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Инициативният комитет на независимия кандидат за кмет на София Мая Манолова внесе в Общинската избирателна комисия необходимите подписи за регистрация в предстоящите местни избори, съобщи репортер на ТОПНОВИНИ.

"Внасяме 6255 подписа. Има още 2000 подписа, които не успяхме да обработим и можем да внесем до края на деня или утре, но смятаме, че тези подписи са достатъчни за хората, които подкрепят моята гражданска кандидатура за кмет на София", заяви Манолова преди внасянето на подписите.

Мая Манолова внася подписите за регистрация на местните избори

Тя обяви, че със своя екип е избрала да внесе подписите в днешния ден, защото имат вяра, надежда и любов за София.

"Пожелавам на всички столичани да са усмихнати и креативни, да имат вяра, надежда и любов за София. Ще управлявам София със столичани - с потенциала, възможностите, капацитета, енергията и креативността на всички граждани на София", каза още Манолова.

Манолова: Нужна е мъдрост, за да създаваме заедно

Тя отбеляза, че по-късно през деня ще присъства на празник на кооперативния пазар в жк. "Люлин" в чест на Деня на София, с лед това ще уважи и инициативата на майките от „Системата ни убива всички“, за да проверят колко достъпна е средата за хората с увреждания.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама