Купа Драг се проведе в Икономическа зона София-Божурище

15:40, 16 сеп 19 25 1658 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За поредна година шосейното колоездачно състезание Купа Драг се проведе в Икономическа зона София-Божурище, управлявана от „Национална компания индустриални зони“.

Изпълнителният директор на НКИЗ Антоанета Барес даде старт на надпреварата в събота, в която участваха над 180 състезатели разделени в десет категории.

„Национална компания индустриални зони“ винаги е показвала своята социална ангажираност към различни каузи. Затова сме изключително доволни да подкрепим това състезание, което има за цел не само да покаже висок професионализъм. Но и да промотира спорта в името на здравето“, беше категорична Барес.

Купа Драг събра на едно място професионални велосъстезатели от различни възрасти. По този начин освен възможност за изява и добро представяне, по-малките имаха шанса да се срещнат отблизо с по-големите и да се вдъхновят от тях. Най-малките участници бяха на възраст 6 години, а опитните колоездачи се състезаваха в група Мастерс 2 - за професионални състезатели над 50 години.

В най-оспорваната категория – „Мъже Елит“ - първи се класира Мартин Папанов (Хемус 1896). Второто място остана за Марио Сочев (Спортен клуб Драг), а третото – за  Иван Ажи (Цар Симеон - Пловдив).

Целият отбор на Спортен клуб Драг благодари за подкрепата на „Национална компания индустриални зони“ като връчи на изпълнителния директор Антоанета Барес специален плакет.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама