Боряна Калейн и Катрин Тасева с добро представяне на световното в Азербайджан

16:55, 16 сеп 19 / Спорт 25 3169 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Боряна Калейн и Катрин Тасева приключиха изпълненията си с обръч в първия ден от шампионата по художествена гимнастика на планетата, който се провежда в Азербайджан.

Със стабилна и уверена игра Боряна Калейн получи оценка от 21.600 точки (13.300 точки за трудност и 8.300 точки за изпълнение) и засега оглавява класирането на уреда, а Катрин Тасева беше оценена с 20.400 точки (12.500 точки за трудност и 7.900 точки за изпълнение) и за момента е с пета оценка.

„Атмосферата е много приятна. Публиката много добре ме посрещна. Беше ми много приятна да играя. Мисля, че за всеки спортист да усеща подкрепата на публиката е много голям плюс. За мен значи много, че тези хора са дошли тук. Смятам, че изиграването ми беше много добро. Първо съчетание на световното, мисля, че много добре се представих. Аз естествено съм много критична, имаше още какво да направя. Надявам се ако оценката ми стигна за финал, там да покажа още от възможностите си“, сподели Боряна Калейн пред БНР.

„Имаше неточности. Даже доста неточности. Мисля, че за това което изиграх оценката е добра. По-различно е, определено е по-различно. Има доста публика, но е приятно. Приятно изживяване. Доставя ми удоволствие, което е най-хубаво за мен. Много благодаря не само на публиката тук, но и на всички хора в България и като цяло по света, които ни подкрепят. Дават ни много сили, а така ни идва още по-голямо желание и вдъхновение“, каза след изпълнението си Катрин Тасева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама