Снимки на деня 17 септември 2019

13:40, 17 сеп 19 25 6424 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Активисти на PETA протестират пред Миланската катедрала срещу употребата на кожа от животни в модната индустрия. От днес в града стартира Миланската седмица на модата.
Уличен търговец в Тайланд продава стоката си в костюм на Спайдърмен.
Светата Литургия от патриарх Неофит за празника на София.
Toyota представя новата си Corolla в Токио.
Акули плуват в аквариум в Сидни, Австралия, по време на оповестяване на данни за загуба на видове поради бездействието на правителството срещу промените в климата.
Южнокорейка суши събрани червени пиперки в Чънчеон, на 85 км от Сеул.
Пластмасови боклуци плуват в рибарско пристанище в Лам Пуло, Банда Ачех, Индонезия. Страната е вторият по големина производител на пластмасови отпадъци в света - приблизително 200 000 тона се изливат чрез реките в океана.
Ветеринар взима кръвна проба от прасе в свинеферма за тестване за африканска чума, Куезон, Филипините. В града беше потвърдено наличието на болестта.
 Китари и други вещи на блус легендата Би Би Кинг, изложени преди търга в Бевърли Хилс на 21 септември.
Британският скулптор Антъни Гормли позира до инсталация от 24 фигури, наречена "Изгубен хоризонт I" в Кралската академия на изкуствата в Лондон. Изложбата събира ключови негови творби, излагани през последните десет години.
Активисти на PETA протестират пред Миланската катедрала срещу употребата на кожа от животни в модната индустрия. От днес в града стартира Миланската седмица на модата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама