Славчо Атанасов и Десислава Желязкова предлагат допитване до хората преди строеж във всеки микрорайон

15:26, 15 сеп 19 25 5570 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Допитване до хората ще има преди всяко строителство във всеки микрорайон на „Западен“. Това заявиха народният представител и кандидат за кмет на Пловдив Славчо Атанасов и кандидатът за кмет на район „Западен“ Десислава Желязкова след като се срещнаха с жители на района и разговаряха по конкретни техни проблеми.

Хората поставиха въпроси за поддържането на зелените площи в района, за чистотата, за спорни случаи на строителство, за липсата на паркоместа в новите комплекси, като голяма част от тях заявиха че познават и двамата като кметове и знаят, че за въпросите им ще бъде намерено решение.

И Славчо Атанасов, и Десислава Желязкова бяха категорични, че най-добрият начин за предотвратяване на обществените проблеми в района е предварителното допитване. „То ще се прилага преди изграждането на каквото и да е било в района – ще се чуе мнението на хората и едва тогава ще се строи“, каза Десислава Желязкова.

За тази цел – ако ни гласувате доверие, ще възстановим Гражданските съвети в шестте района на Пловдив, които в моя мандат на кмет направихме, заяви Славчо Атанасов пред всички, с които разговаря. „Участието на вас, гражданите, в управлението е изключително важно. То ще е полезно и за всеки един кмет, тъй като вие най-добре познавате проблемите на района си. А и ще имате пряк достъп до кмета – не да се чудите как да стигне жалбата ви до администрацията му. От опита си като кмет на район „Тракия“ и като кмет на Пловдив го знам“, подчерта Славчо Атанасов.

Той бе категоричен, че ако пловдивчани гласуват доверие на него и екипа му, ще възстанови приемният ден за граждани всеки ден.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама