Манолова: Моделът, по който се управлява София, и който беше мултиплициран в страната, е генерално сбъркан

09:51, 15 сеп 19 / ИЗБОРИ 2019 25 3217 Topnovini
1

"Моделът за управление на столицата е генерално сбъркан, и той бе наложен преди 14 години. Така се работи и до днес, съобщи кандидатът за кмет на София Мая Манолова в ефира на предаването "Денят започва" с Георги Любенов по БНТ.

Националният съвет на БСП решава дали да подкрепи Мая Манолова за кмет на София

Генерално сбъркан е моделът, по който се управлява София и който беше мултиплициран в страната, категорична е Манолова. По думите й публичните пари се харчат неефективно и се плаща на едни и същи хора, допълни тя и даде пример с последната обществена поръчка за сметопочистващите фирми в София, в която, по думите й, има по един кандидат.” Столицата е мръсна, непочистена, контейнерите за боклук преливат. Това са ангажименти на сметопочистващите фирми”.

"За повечето от позициите има по един кандида. Един кандидат има и за главен прокурор. Моделът, е когато се свалят журналисти от ефир, когато се арестуват фотожурналисти, фоторепортери и когато обект на националната сигурност (БНР бел.ред.) спре за часове, а даже председателят на медийната комисия не знае как и защо. Това е моделът. Моделът са перките по Граф Игнатиев, моделът е липсата на места в детските градини, моделът е прашната и мръсна София", каза тя.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите избори?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 29 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.