Христо Проданов: Очакваме мръсна и компроматна кампания за кмет на София

07:45, 12 сеп 19 25 3448 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

БСП реши да подкрепи Мая Манолова в битката за кметския пост в София. Христо Проданов, зам.- председател на ПГ на "БСП за България" заяви пред БНТ, че очаква тежка битка за кмет на София и обясни позицията на левицата да подкрепи Мая Манолова със следните аргументи.

Продължава кампанията на Мая Манолова за събиране на подписи

"Битката ще бъде доста тежка, оспорвана. Очакваме мръсна и компроматна кампания. Нашата основна цел е да сменим модела в София и средство за постигане на тази цел и спечелването на изборите. Преценихме, че за тази битка е по-добре да се спрем на надпартийна кандидатура, която да обедини недоволните от този модел".

"Подкрепяме Мая Манолова на базата на политики и политически обещания. Анонсите, които досега тя е направила в публичното пространство, в голяма степен съвпадат с нашите", допълни Проданов.

БСП- София подкрепя Мая Манолова за кмет

Той коментира и дали има възможност Мая Манолова отново да се върне към социалистите, след като политическата й кариера е била именно като член на БСП.

"Мая Манолова се явява като независим кандидат. Тя е била член на БСП, поела е по собствен път. Тя е доказано енергичен човек, който работи пряко и добре с хората", заяви той.

Според Проданов, шпионският скандал от последните дни у нас е преекспониране на ситуацията, свързано с предстоящите местни избори и разпалване на темата русофили и русофоби.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама