Саня Борисова отказва да се храни във „Фермата“

21:45, 11 сеп 19 / Общество 25 17881 Topnovini
1

Крехката актриса Саня Борисова вече успя да си навлече упреци от останалите участници в риалитито „Фермата“, че се глези и не е достатъчно полезна в стопанството на чорбаджиите.

Журналистът Ивайло Шопски скочи на известната блондинка, защото, според него, тя обръща повече внимание на външния си вид, отколкото на изпълнението на задачите във фермата.

Като първи ратаи в отбора на чорбаджиите, Шопски и Кристияна Брънзалова бяха станали да приготвят закуска за всички. Негодуванието на водещия на „Бащино огнище“ се отключи от тенджера с ориз, която бе зарязана безпризорно в лятната кухня. „Санчето ли ще решава какво да прави с тази храна? Тя на вързано куче хляб не може да даде!“, отсече Шопски. „Ами на нея работата ѝ е да е нежна“, защити я с усмивка Кристияна. „Нежна! Честно да ти кажа, такава жена у нас никога няма да си взема! Хубава е! Ама ще е хубава до време“, продължи саркастичната си тирада Шопски.

Хомофоб срещу гей - кой е големият победител на дуела във „Фермата“?

Минути по-късно Борисова даде повод за реален конфликт с отказа си да закусва толкова рано. „Според теб аз на сила ще ям сега, така ли“, попита Саня, а Шопски се тросна: „Ще седнеш, ще хапнеш две лъжици, а после прави каквото искаш! Правилата са такива – ние ядем след вас“.

Сблъсъкът помежду им надскочи битовизмите и се пренесе на ниво „звезди-простосмъртни хора“. „Ама, кажи ми, ние на теб дължим ли ти по-специално отношение? Когато сме отбор и имаме някакви уговорки, те трябва да се спазват. Ти мислиш само за себе си. Това е мнението на всички, а аз съм единственият, готов да влезе в откри конфликт. Всички смятат, че си прекалено пасивна и не помагаш в двора“, продължи да я напада Шопски.

Чувствителната актриса пророни сълза и заяви, че чака някой да й възложи конкретна задача. Шопски директно я отведе при фермера на седмицата в отбора на чорбаджиите Иван Милин, който я прати да реди тухли за стената на мандрата.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Ключови думи
Най-нови Най-четени Най-коментирани