След тайните чатове: отговорът на Иванчева

15:33, 11 сеп 19 25 3534 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В прокуратурата бе внесен сигнал за подготвян преврат с утрешния протест срещу кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор. Синът на Венци Чикагото- Йордан Бонев твърди, че разполага с тайни чатове между Десислава Иванчева и баща му, в които уговарят на протестиращи да се плаща. Имал още и данни за това, че парите осигурявал бившият банкер Цветан Василев.

Внесоха сигнал в прокуратурата за таен чат за преврат (ОБНОВЕНА)

Бившият кмет на „Младост“ Десислава Иванчева отговори с писмо до медиите. Тя заяви, че изнесената информация, че със Сдружение „Боец”, БиволЪ, Иво Прокопиев, „Да, България” и други е участвала в сценарий премиерът Бойко Борисов да бъде свален от власт и да се провали номинацията на Иван Гешев за главен прокурор, е долна лъжа и нов опит да бъде набедена.

Иванчева обяви, че ще сезира компетентните институции. Тя определи сигнала срещу нея като фалшив с цел да я компрометира преди старта на предизборната кампания.

Тайни чатове на Иванчева разкриват заговор за преврат

Бившата кметица изтъква, че нито един журналист не си е направи труда да провери дали името й във Facebook съвпада с това в изнесените чатове. „Как никой не забеляза, че този човек е направил елементарен гаф със скрийншотите, като е писал от фалшив профил – моят профил е с двойно „SS” – DeSSislava Ivancheva, неговият – DeSislava Ivancheva”, пита Иванчева.

Спрете да ползвате хора с ментални проблеми и инвеститорски мераци за бухалки, за да ни очернят, всички които не сме съгласни със сегашните модели на крадене, апропо управление. Спрете вече със зле скалъпените театрални сценарии и постановки. Спрете се вече, какво още искате от мен и Биляна Петрова, две беззащитни жени, без гръб от олигарси, руски, американски и всякакви други покровители”, призовава Десислава Иванчева.

Какво още остана да направите с нас, освен вече да си изпълните заканата за разходка до Витоша. Разпънете ни на кръст пред Парламента, замеряйте ни с камъни и да се приключва”, пише още бившата кметица.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама