Борислав Игнатов: Ще продължа в надпреварата заради приятелката ми

18:22, 10 сеп 19 25 5434 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кандидатът за столичен кмет на „Демократична България” – Борислав Игнатов, знаел, че в миналото приятелката му е била изнудвана с компромати, но не задълбавал в конкретика. Това каза самият той в предаването „Лице в лице” по bTV. След започналия тормоз тя подала сигнал до МВР и дори предоставила флашка с фотосите, следствието обаче не довело до резултат.

АЕЖ обявява инициатива #БезПорноЖурналистика

Игнатов е убеден, че личните снимки на половинката му са били пуснати, за да го откажат от предизборната надпревара.

„Сега, в този момент, когато аз се кандидатирам за поста кмет на Столична община, изведнъж една пропагандна машина си позволява да използва това и да срине един човек, който е най-близкият до мен, с цел едва ли не да ме откажат. Естествено, това няма да стане, аз няма да се откажа и аз стоя до моето момиче и я обичам”, каза Игнатов.

Скандалът не го разколебал да се откаже от кандидатурата си. „Ще продължа заради нея”, добави той.

Арх. Борислав Игнатов: Стоя до моето момиче и я обичам

„Такъв случай на такова долно поведение срещу мен, на една сериозна пропагандна машина ме убеждава, че аз и „Демократична България” сме на правилния път и че промяната и това, което ние носим като предложение и като възможност да изпълним в следващия мандат, изключително много ги притеснява, за да достигнат до такива низини. (…) Подготвяме сигнал, получихме много добри съвети, много хора искат да помогнат. В момента екип от юристи работят върху тези сигнали, те ще бъдат и по различни закони. Тези хора не трябва да останат безнаказани. Това е сигнал към цялото общество и естествено апел към всички млади хора да внимават на кого се доверяват”, коментира още Игнатов.

МВР ще провери изтеклите снимки на приятелката на арх. Игнатов, ако тя поиска

Той очерта и някои от идеите, залегнали в предизборната му програма. Сред тях са създаването на интегрирана система, в която всеки софиянец ще може онлайн да извършва всички необходими му услуги без да ходи по гишета. Игнатов обещава да няма „ремонт на ремонта” и че за целта за всяка улица ще бъде създаван стандарт преди да се пусне обществена поръчка.

Игнатов напомни за предизборното обещание на „Демократична България”, че ако събере достатъчно гласове за мандат, той и съратниците му засадят по едно дърво за всеки даден глас на тези избори, независимо за кой кандидат. На въпрос дали от „Демократична България” ще засадят дървета, ако Игнатов не спечели, той отговори, че работи за победа.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама