Сдружение „Път на младите“ подкрепя Мая Манолова за кмет на София

11:12, 10 сеп 19 25 2417 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Сдружение “Път на младите" подкрепя Мая Манолова за кмет на София. Това се посочва в позиция на гражданската организация. Те застават зад идеите: забраната за горене на твърдо гориво, икономически устойчиво развитие, електронно гласуване и дигитализация на администрацията.

ДБГ: Манолова е единственият кандидат, който може да се пребори с феодалния и корупционен модел на управление в София

Съблюдавайки модела на управление на столицата за последните 14 години не може да останем безучастни към случващото се и разрастващите се проблеми. Ние от сдружение “Път на младите” считаме, че всеки буден гражданин трябва да бъде заинтересован и да отстоява своите граждански позиции в една европейска столица, такава каквато би трябвало да бъде София. Каквато ние гражданите искаме да бъде тя”, се посочва още в позиция на сдружението.

АБВ подкрепя Мая Манолова за кмет на София

Според тях Манолова е човек показал за последните пет години своята загриженост, отговорност и съпричастност към ежедневните трудности на гражданите. Било то майките на деца с увреждания, миньорите, презастрояването, проблемът с мръсния въздух, корупцията в администрацията, монополът на обществените поръчки, както и много други.

Ние вярваме, че г-жа Манолова е достойният кандидат и правилният избор за кмет на град София. Че тя ще чуе гражданите и ще отговори на техните въпроси, както и ще намери решение на техните проблеми. Тя ще застане като доказала се личност по време на мандата си на омбудсман и гражданин, а не като политически безотговорна марионетка”, заявяват още от сдружението.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама