ЦСКА подаде документи за издаване на виза за реконтрукция на стадиона

16:35, 09 сеп 19 / Спорт 25 3018 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ръководството на ЦСКА е подало мотивирано предложение за издаване на виза за проектиране на основен ремонт и цялостна реконструкция на стадион "Българска армия", това съобщиха от клуба днес.

"Червените" очакват главният архитект на София Здравко Здравков да постанови издаването на визата за проектиране в срок от седем дни.

ЦСКА може да построи нов стадион в рамките на сегашния

Собствениците на ЦСКА многократно изразиха желанието и намеренията си да построят нов стадион на мястото на сегашния, като дълго време имаха пречки поради забраната за строителство в Борисовата градина, но според последните информации ръководството на "армейците" е постигнало съгласие със спортния министър Красен Кралев и кмета на София Йорданка Фандъкова и ще може да построи нов стадион, ако той се събира в рамките на чашата на сегашното съоръжение.

ЦСКА моли Фандъкова за помощ за работата по новия стадион

По-рано това лято ЦСКА представи няколко евентуални проекта за нов стадион, но все още не е ясно дали ще бъде изграждано изцяло ново съоръжение или намерението на "червените" е да направят реконструкция на сегашния стадион. 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама