Стефан Данаилов: Малко ме е страх от инициативния комитет на Мая Манолова

08:52, 09 сеп 19 / Политика 25 3854 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След претърпяната тежка операция за смяна на тазобедрената става, Стефан Данаилов ще е още тази вечер на сцената във Варна. "Бях малко замаян като взех решението да се върна на сцената, тези прекрасни доктори малко ме ошашавиха. Така че ще играя още тази вечер."

"Боли, ще ме боли дълго време време, не клякай, не сядай. То голям кокал се счупи, голямо нещо. Помня как се протегнах да си взема лекарствата и след това ми заиграха краката и вместо да вървя, те спряха", каза в интервю за bTV големият актьор. 

"Реших. че ще играя тази вечер и следващата, ще играя и в Русе и после отивам пак малко при чичо доктор. В болницата, в която лежах, с такава любов са ме гледали хората, та чак не ми се тръгваше. Лекарите не бяха съгласни да играя и аз съм се подписал, че поемам цялата отговорност. Луда глава ли съм, не знам, но адреналинът ми действа и помага. Усетя ли публиката, забравям и болка и всичко."

"Наблюдавам процесите много внимателно, каза Данаилов по повод на местните избори. Тук в София ситуацията е сложна. Състезават се две хубави жени, умни и различно изморени. Фандъкова изглежда уморена, рутината си казва думата. Каквото и да се случи, минава покрай нея, сякаш не зависи от нея. Харесвам я, но винаги съм гласувал против нея, ясно защо.

Мая Манолова иска да върши работа. Като омбудсман какво ли не прави, къде ли не ходи, но нямаше властови ресурс. Тя трябва по свой начин да решава проблемите. 

Навремето аз й казах, че не става за президент. Но я смятам за най-удачното ни предложение за кмет на София.

Аз се плаша от екзалтирани жени. При предишните избори Елена Йончева прекали с остротата и негативизма.

Плаша се малко от инициативен комитет на Манолова. Те са млади хора, които са много остри и напрягащи, а тя е склонна да поеме това", каза още Данаилов и пожела в София тези две хубави жени да направят красива кампания.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама