Кирил Ананиев: Всички пострадали в катастрофата между ТИР и автобус са в стабилно състояние

08:41, 09 сеп 19 / Политика 25 2295 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Всички пострадали са в стабилно състояние. Най-тежко е пострадал шофьорът на автобуса - 64-годишен мъж. Той е със счупени лява и дясна подбедрица. Подготвя се за операция, обясни на извънреден брифинг здравният министър Кирил Ананиев, предаде bTV.

Работят по две версии за сблъсъка между тир и автобус на АМ "Хемус"

Осем души остават в болница след вчерашната катастрофа между ТИР и автобус на магистрала "Хемус". Продължава изясняването на причините за катастрофата.

48-годишна жена е настанена в болница "Света Анна". Тя е с лицево-челюсти наранявания. В стабилно състояние е и също предстои да бъде оперирана, стана ясно от думите му.

В „Пирогов” са постъпили четирима души – трима са с леки травми, обработени са и са освободени веднага. В болница „Царица Йоанна” са постъпили мъж и жена. Те са с охлузвания и също са освободени.

Осем души са откарани в болница след катастрофата с автобус на АМ "Хемус"

„През почивните дни преминаха 28 катастрофи през „Пирогов”. Настанени са осем пациенти – четирима в неврохирургия и четирима в травматология. Дежурствата бяха тежки през тези почивни дни. Преминали са повече от 2000 души, а са останали за лечение 400”, обясни шефът на „Пирогов” Асен Балтов.

Двамата апелираха хората да шофират внимателно.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама